Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weet wat je beweegt
  Rate this post

  Heb je te maken met stress en zoek je meer ontspanning? Door middel van Rebalancing kun je je bewust worden van wat er speelt in je lichaam. Rebalancing geeft je nuttige informatie, die je kunt gebruiken om nieuwe keuzes te maken.

  herapie. Het gaat ervan uit dat je lichaam, je gevoel en verstand met elkaar verbonden zijn. Bij pijn of spanning in het lichaam kan het zijn dat daar emotionele of mentale druk aan ten grondslag ligt. Omgekeerd geeft emotionele of mentale belasting vaak klachten in het lichaam.
  Rebalancing maakt gebruik van gesprekken, aandachtige aanraking en massage om je klachten te ‘onderzoeken’. Je gaat op zoek naar de diepere oorzaak van je klachten. Je gaat meer voelen in plaats van denken. Hierdoor ontstaat meer bewustzijn en inzicht in je gevoelsleven en de bijbehorende patronen. Daarnaast biedt de ondersteunende werking van Rebalancing massage je de mogelijkheid om spanning los te laten en diep te ontspannen. Rebalancing brengt je in contact met jezelf, met je innerlijk. Door te herkennen en erkennen wat er in je leeft krijg je meer begrip van en voor jezelf. Over je gevoelens en je behoeften, je gedachten en de invloed van belemmerende overtuigingen. Je leert omgaan met ongemakkelijke gevoelens en beter te communiceren over wat er in je leeft en wat je behoeften zijn. Door je toegenomen inzicht kun je patronen doorbreken en keuzes maken die echt bij je passen.
  De aanraking heeft een helend effect. Het nodigt je uit naar een dieper niveau van ontspanning en innerlijke rust. Energie kan weer stromen en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply