Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weet wat je voedt!
  Rate this post

  Steeds vaker is voeding verbonden met een trilling van angst. Wat moet je eten, wat is gezond, zitten er genoeg voedingsstoffen, mineralen en vitaminen in? Krijg ik genoeg vezels binnen?

  Als je contact maakt met je innerlijke wijsheid, weet je welk voedsel je kracht (energie) geeft en welk voedsel je energie kost. Maar velen onder ons zijn het contact met de innerlijke wijsheid verloren. We hebben geleerd te vertrouwen op mensen die ons vertellen wat goed voor ons is, en dat blijkt vaak niet overeen te komen met jouw eigen innerlijke wijsheid.
  Het voeden van onze eigen innerlijke wijsheid is een behoefte van onze ziel. De ziel vraagt ons haar toe te laten in ons leven en haar te vertrouwen. Zij communiceert met je op een manier die jij kunt ontvangen, bijvoorbeeld via een film, een boek, een woord of een situatie, via het gevoel en weten of zelfs met woorden. Op deze manier probeert zij je te vertellen wat haar verlangen voor jou is en je uit te nodigen jezelf te ontwikkelen.
  Alles wat je doet om goed voor jezelf te zorgen, plezier te hebben en te genieten van het leven op aarde, is voeding voor je ziel: muziek, cultuur, reizen, schoonheid, goed gesprek, lekker eten, natuur, spiritualiteit en zelfs een workshop volgen. Geef je op voor een adembijeenkomst, een workshop of een persoonlijke sessie bij Sinka en ervaar wat zij bedoelt. Zij begeleidt van mens tot mens, van bewustzijn tot bewustzijn naar eigen innerlijke wijsheid via de ademhaling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply