Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Weg met de drukte in je hoofd!
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil jij in oplossingen denken, zwakheden over­winnen, alles vanuit kracht aanpakken, fysiek weer in orde zijn en je fit en vitaal voelen?

  Eik coaching is voor als je vastzit of als je vindt dat het anders moet. Met persoonlijke coaching krijg je een andere kant van jezelf te zien en worden dingen aangeraakt die voor jou verborgen waren of geblokkeerd zijn geraakt.

  Waardevolle inzichten
  ‘Mijn lichamelijke en geestelijke klachten zijn dankzij Eik therapie van Karin van der Bie voor het grootste gedeelte verdwenen. Haar coaching en begeleiding hebben mij geholpen om blokkades op te ruimen, problemen aan te pakken en vanuit mijn kracht puin te ruimen. Dankzij Karin voel ik mij weer in balans en heb ik meer energie. Door mijn afstuderen en drukke baan liep ik mezelf voorbij. Ik ben blij dat ik toen op tijd aan de bel heb getrokken.

  Privacy en warmte
  Waarom ontnam ik mezelf dingen en was ik zo streng voor mezelf? Karin kauwde niet alles voor, maar liet mij zelf nadenken over mijn gedrag en ervaringen. Dat heeft me waardevolle inzichten gebracht. Ze is een zorgzame en rustige vrouw. Karin leeft bewust en weet waar ze mee bezig is. Ik kan erg goed met haar praten: we hadden direct een klik toen ik in 2015 voor het eerst bij haar kwam. Ik heb toen tien sessies gevolgd en nog steeds ga ik af en toe naar haar toe. Door opnieuw een coachingsgesprek te houden, onderhoud ik de positieve resultaten die ik erdoor heb ervaren. Doordat je bij Karin aan huis komt, hangt er een huiselijke sfeer. Ik vind die warmte en privacy erg belangrijk.’

  – Daphne uit Rotterdam

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply