Rate this post
 • Weg met cellulite!
  Rate this post

  Veel dames met cellulite hebben al van alles geprobeerd: intensieve lichaamsoefeningen, anti-cellulite-crèmes of vermageringspillen. Endermologie® is de meest effectieve en meest succesvolle behandeling tegen cellulite.

  In de praktijk van Afslankpraktijk Happy Slim werkt Karin van Bennekum met de Endermologie®-methode, een van de weinige methoden in de strijd tegen cellulite waarvan het positieve effect wetenschappelijk bewezen is. Veel dames zijn met veel succes behandeld!

  Hoe werkt het? Endermologie® is een intensieve bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met behulp van het modernste geavanceerde apparaat de M6 cellulab. De rollers van het apparaat pakken de huid op en zo ontstaat een langzame en regelmatige beweging van de onderliggende weefsels. Dit zorgt voor verbetering van de bloedsomloop en lymfedrainage. Hierdoor verwerkt het lichaam afval­stoffen beter en worden de celfuncties gestimuleerd.

  Lipomassage
  De behandeling met Lipomassage, een product van Endermologie®, is een plaatselijke behandeling waarbij je silhouet duidelijk verandert. De huid, voornamelijk die met cellulite en verslappingen, gaat zichtbaar vooruit. De behandeling is gericht tegen vetophopingen en voor silhouetverbetering en versteviging van de huid.

  Cellulite
  Bij elke vrouw kan cellulite voorkomen, omdat die niet aan gewicht is gerelateerd. Op dit moment is Endermologie® nog steeds de meest succesvolle behandeling voor cellulite, juist omdat lipomassage weefselblokkades, het probleem bij cellulite, behandelt. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

  Verslapte huid
  De behandeling zorgt voor een herwonnen circulatie in aderen en lymfevaten. Het zorgt voor het opwekken van de fibroblasten, zodat deze meer collagenen kunnen aanmaken. Daarnaast stimuleert de behandeling de vetweefsels om opslag te beperken, en worden weefselbarrières opgeheven voor een beter transport van zuurstof en voedingsstoffen.

  Zware benen
  De Endermologie®-behandelingen verbeteren de bloedsomloop voor lange tijd. De huid wordt zachter en veer­krachtiger. Pijnen verdwijnen en de benen worden slanker.

  De behandeling
  Tijdens de behandeling lig je comfortabel op een behandeltafel. Je draagt een speciale bodysuit, waardoor de behandelkop van het apparaat gemakkelijk over het lichaam glijdt en optimale hygiëne en comfort verzekerd zijn. De behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren en werkt bovendien goed tegen stress. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 15 tot 20 behandelingen die twee keer per week plaatsvinden. Onderhouds­behandelingen vinden eenmaal in de 4 tot 6 weken plaats.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply