Rate this post
 • Weg met dat buikje!
  Rate this post

  Wil je eindelijk eens af van je buikje? Hildy Klerkx van Perfect Silhouette kan je helpen om je lichaam en figuur mooier te maken, met behulp van de BodySculptor.

  De BodySculptor is een doeltreffende en medisch bewezen methode voor het verbeteren van je figuur en lichaam. De unieke en gepatenteerde technologie wordt dagelijks in de medische sector ingezet voor de behandeling van obesitas, metaboolsyndroom, lymfe-oedeem, fibromyalgie, als voorbehandeling bij IVF, en voor mensen met diabetes. In de wellnesswereld wordt de BodySculptor gebruikt om 1 à 2 maatjes af te slanken op plaatsen waar jij dat wilt. Met een aangepast voedingsadvies en beweging krijg je natuurlijk een nog beter resultaat.
  Het is een duurzame afslankmethode die het lichaam bij elke behandeling sterker en fitter maakt. De biologische activering van het verbrandingsproces van vetten (lipolyse) wordt bij elke behandeling beter en zorgt ervoor dat het lichaam steeds meer vetten verbrandt. Maar niet alleen als je lekker ligt te genieten van de 30 minuten durende behandeling, maar ook wanneer je alweer druk bent met je werkzaamheden, zelfs wanneer je slaapt, verbrand je meer vet dan normaal. Tijdens de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage en van een unieke gepatenteerde therapie voor de stimulatie van de lipolyse.
  Maar de BodySculptor zorgt ook voor een verstrakking van de huid: die wordt mooier en gladder.

  Wat kun je verwachten van een kuur van 12 behandelingen voor het figuur?
  – Duidelijk centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten
  – Een fitter, lichter en ontspannen gevoel
  – De huid is zachter, steviger en strakker
  – Een verbeterde lipolyse (vetverbranding).
  – Stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply