Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weg met de barbecuekilo’s!

  Ook deze zomer zijn er weer genoeg dagen dat je lekker buiten kunt barbecueën. Gezellig, maar niet erg gezond, met het risico dat je gewicht toeneemt… Wil jij op een gezonde manier afvallen en voor eens en voor altijd op gewicht blijven? Dat is écht mogelijk. Kies voor een methode die werkt!

  Het Cambridge Weight Plan is speciaal ontwikkeld voor mensen die eenvoudig, verantwoord en succesvol willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is gewichtsbeheersing. ‘Gewichtsbeheersing’ is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven; letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Je Cambridge consulente Chantal van der Knaap begeleidt en ondersteunt je daarbij.
  Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen maaltijdvervangers, waaronder shakes, soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Chantal gebruikt bij haar aanpak het Stappenplan van Cambridge Weight Plan. Dat is een afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma dat flexibel en geheel afgestemd kan worden op jouw wensen en omstandigheden. Samen met Chantal bepaal je in welke stap je begint.

  Het Cambridge Weight Plan is een uitgebalanceerd programma, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Tijdens het proces van afvallen begeleidt Chantal je, en bereidt ze je alvast voor op gewichtsbehoud. Chantal gaat graag samen met jou de strijd aan om ervoor te zorgen dat jij ook jouw doel bereikt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply