4/4 - (1 stemmen)
 • Weg met de drukte in je hoofd
  4/4 - (1 stemmen)

  Een heleboel informatie komt op je af als je zwanger bent. Hoeveel personen om je heen hebben besloten wat een ‘juiste manier’ om zwanger te zijn is en willen je er alles over vertellen? Wat als er geen ‘juiste manier’ is om een baby te hebben? En wat als jij het niet verkeerd kon doen?

  Tijdens mijn eigen zwangerschappen en werken met zwangere vrouwen kwam ik tot besef dat er een totaal andere mogelijkheid beschikbaar is. Is het nu de tijd voor een andere zienswijze rondom zwangerschap en geboorte? Eén waar jij vanaf weet… en jij het niet mis hebt?
  Is het je ook opgevallen dat er vaak een heleboel lading is rondom alles wat met zwanger zijn te maken heeft? De Access Consciousness Bars zijn 32 punten op het hoofd die, als ze zacht aangeraakt worden, de lading van alle gedachten, gevoelens en emoties loslaten die je beperken en ongemak in je leven en je lichaam creëren. Je lichaam is aan het veranderen. Jij bent ‘gevoeliger’. Je bent op de hoogte van de projecties, verwachtingen en oordelen van iedereen om je heen. Wanneer je een Access Bars sessie ontvangt, kun je je ontdoen van de drukte in je hoofd en de zwaarte in je lichaam, en meer ruimte krijgen voor het gemak en de nieuwe mogelijkheden. Vrouwen die regelmatig Bars ontvangen, ervaren hun zwangerschap als gemakkelijker, de bevalling is korter en hun lichaam geneest sneller.
  Hoe zou het zijn om de wonderbaarheid van je eigen lichaam te erkennen en het te eren door dit fijne transformatieproces te ontvangen? Voor meer plezier en gemak tijdens zwangerschap voor jou en jouw baby.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply