Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met de werkstress!
  Rate this post

  Je bent blij dat het vrijdag is en de werkweek eindelijk voorbij. Het was weer een pittige week, met die dringende deadline van een belangrijke klant, net op het moment dat je collega met griep op bed lag. Nu geven een beetje spanning en druk jou weliswaar de energie om te knallen op je werk, maar je constant opgejaagd voelen en het aanhoudende gepieker is niet goed voor je! Is dat bij jou ook zo? Dan is het wellicht tijd om uit je hoofd en ín je lijf te komen. En dat kan met danscoaching!

  Wat moet je je daarbij voorstellen? Al jouw dagelijkse ervaringen worden opgeslagen in je lichaam. Door middel van dans en beweging zorg je ervoor dat allerlei onbewuste patronen die je elke dag in stand houdt, naar de oppervlakte komen. Ook patronen die je niet meer wenst. Al jouw dagelijkse ervaringen worden namelijk opgeslagen in je lichaam. De danscoach geeft opdrachten en coacht je om het doel te bereiken dat je jezelf hebt gesteld. Ervaring met dans is daarbij niet nodig.
  Ben jij bereid en heb je de moed om nieuwe stappen te zetten in je leven? Ben jij toe aan een betere versie van jezelf? Maak dan een afspraak met Life- en danscoach Corelle Strikker en ga dansend door het leven!
  Corelle geeft individuele danscoachsessies in haar eigen praktijk. Download op haar website ook het gratis e-book ‘Mijn 10 Lifehacks die direct zorgen voor minder stress en een leuker leven.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply