Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weg met de wespenoverlast!

  Is het haast onmogelijk om in jouw tuin eten en drinken te consumeren door de wespenoverlast? Dan is het tijd om hier wat aan te laten doen! Wespen vormen een onderdeel van het ecosysteem op aarde. Hierdoor is het niet wenselijk om de wespen zomaar uit te gaan roeien. Echter, als de wespen jouw woongenot aantasten is dit een ander verhaal. Wespenbestrijding is in het geval van overlast wel wenselijk en vaak zelfs noodzakelijk.

  Hoe verloopt de wespenbestrijding?
  Wanneer wespen jouw woongenot verstoren, wil je graag een snelle oplossing voor het probleem. Om een snelle oplossing te bewerkstelligen, moet je contact opnemen met een professionele wespenbestrijder. Deze expert beschikt over de juiste kennis en ervaring. Tevens is hij uitgerust met alle benodigde wespenbestrijdingsmiddelen. Hierdoor kan hij jou vakkundig en snel van de wespenoverlast afhelpen. Zodra je een wespennest ontdekt, is het raadzaam direct de expert in te schakelen. Wespen kunnen gemene steken uitdelen. Hierdoor tasten ze niet alleen jouw wooncomfort aan, maar vormen ze ook een serieuze bedreiging. Wacht daarom niet te lang af en treed adequaat op. Zo voorkom je dat de wespenoverlast nog verder in omvang toeneemt.

  Zelf wespen bestrijden
  Ben je het zat om tijdens het dineren telkens weer het eten naar binnen te moeten verplaatsen? Wil je graag weer in jouw tuin kunnen genieten zonder lastig gevallen te worden door wespen? Dan is het bestrijden van de wespen noodzakelijk. Maar hoe doe je dit? Een wespennest verwijderen betreft een stukje vakmanschap. Het is daarom raadzaam om dit gevaarlijke werk aan een professionele wespenbestrijder over te laten. Het zelfstandig bestrijden van een wespennest in simpelweg levensgevaarlijk. Als je niet over de juiste middelen beschikt, kan dat voor buitengewoon gevaarlijke situaties zorgen. Probeer daarom nooit zelf een wespennest te verwijderen. Maar schakel hiervoor altijd een expert in en voorkom zo onnodig gevaarlijke situaties.

  Waar komen wespennesten voor?
  Wespennesten kun je op diverse plekken tegenkomen. Bij een wespennest wordt vaak direct gedacht aan een nest in een dakgoot. Deze associatie is niet onterecht. Wespennesten komen inderdaad op dit soort plekken voor. Maar daarnaast kan een wespennest zich ook op plekken bevinden alwaar het nest niet goed zichtbaar is. Een voorbeeld van zo’n plek is bijvoorbeeld de spouwmuur van jouw woning. Wespen blijken de spouwmuur een goede plek te vinden voor het bouwen van een nest. Wespenbestrijders moeten namelijk regelmatig wespennesten in spouwmuren bestrijden. Andere plekken waar wespennesten voor kunnen komen zijn zandhopen en struiken. We kunnen dus wel stellen dat wespennesten op veel verschillende plekken voor kunnen komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply