Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met die ballast!
  Rate this post

  Ze zijn misschien wel de meest ondergewaardeerde delen van je lichaam: je voeten. En toch brengen ze je overal naar toe. Ze zijn letterlijk je basis. Een basis die in contact staat met de rest van je lijf en je bij klachten van zowel fysieke als mentale aard weer in balans kan brengen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch is het zo!

  Op je voeten bevinden zich punten die corresponderen met organen, zenuwen en weefsels. Blokkades die in je lichaam zijn ontstaan, kunnen worden opgeheven door voetreflextherapie. ‘Tijdens de behandeling ga ik samen met jou stap voor stap kijken waar jij behoefte aan hebt’, legt Saskia Stolze uit. ‘Ik werk volgens de VoetreflexPlus methode, waarbij naast de voeten ook de onderbenen en knieën worden gemasseerd. Hierdoor komt een goede doorstroming van de Qi (levensenergie) op gang. Door de reflexpunten te masseren, worden energieblokkades opgeheven, waardoor energie vrijer kan stromen en het lichaam de kans krijgt om zichzelf te herstellen. De doorbloeding verbetert, waardoor weefsels meer zuurstof krijgen, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedingsstoffen de cellen beter bereiken. Bovendien zorgt een behandeling voor ontspanning.
  Na afloop van een behandeling kun je je extra moe voelen, vaker naar het toilet moeten of zelfs even een verergering van je klacht ervaren. Dit neemt na korte tijd weer af. Het wordt veroorzaakt door de afvalstoffen die vrijkomen. Deze moeten worden afgevoerd, zodat je energie weer vrijer kan stromen. Daarna voel je je lichter en opgeruimder. Weg met die ballast!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply