Rate this post
 • Weg met die gifstoffen
  Rate this post

  Door onze onnatuurlijke leef- en voedingswijze ontstaat een verkeerd functionerende darm, die problemen krijgt met het uitscheiden van afvalstoffen. Dit leidt tot de vorming van gifstoffen, die via de darmwand in de bloedbaan terechtkomen. Het gevolg hiervan is dat er op allerlei plaatsen in het lichaam klachten ontstaan, zoals obstipatie, diarree, huidproblemen, pijn in spieren en gewrichten, hoofdpijn, chronische neusverkoudheid, astma, moeheid en allerlei andere vage klachten.

  Ontgiften
  Colonhydrotherapie berust op het ontgiften van het bloed. Door de dikke darm te vullen met gezuiverd water, wordt de aangekoekte inhoud opgeruimd. Gifstoffen worden afgevoerd en klachten verminderen. De behandelingen zijn ook effectief bij mensen met darmproblemen, zoals een luie of spastische darm. Er wordt gewerkt met een gesloten ­systeem: hygiënisch, geurloos, effectief, pijnloos en ­ongevaarlijk. Het hele behandelingsproces wordt begeleid door de therapeut.

  Vergoeding
  De praktijk is aangesloten bij meerdere beroeps­verenigingen, waardoor de behandelingen door veel ­zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

  In de sfeervolle praktijk zul je je direct thuisvoelen: de eerste stap naar een gezond en evenwichtig leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply