Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met die storende stoppels en haartjes!
  Rate this post

  Elke zomer is het weer een grote bron van ergernis: de stoppeltjes op mijn benen en onder mijn oksels die een paar dagen na het scheren al weer zichtbaar worden. Omdat ik nogal snel bruin word, vallen die blonde haartjes extra goed op. Ik kan nooit onbezorgd een mouwloos topje aandoen of een luchtig zomerjurkje uit de kast trekken, want eerst moet ik even grondig inspecteren of het wel safe is.

  Ik had al wel eens over ontharen met de laser gelezen, maar dat schijnt niet te werken bij blonde haren. Maar toen ik hoorde over de behandeling met de diodelaser die ze bij Laserontharingskliniek Arnhem doen, wist ik meteen dat dit iets voor mij was. Deze winter heb ik diverse behandelingen ondergaan. Ik was eerst bang dat het pijnlijk zou zijn, maar tijdens de gratis proefflits, die ik tijdens het intakegesprek had gehad, was die angst al helemaal weggenomen: deze methode is helemaal pijnloos én geschikt voor blonde haren op een lichte huid, donkere haren op een donkere huid én voor grijze of witte haren. En wat ik nooit voor mogelijk had gehouden gebeurde. Ik heb geen last van haargroei meer op mijn benen en onder mijn oksels. Wat een genot, ik hoef me geen zorgen meer te maken over die ontsierende stoppels en ik heb geen geïrriteerde huid meer door het regelmatige scheren.

  Linda (34) uit Arnhem

  De LightSheer Diodelaser is de Rolls-Royce onder de lasers. Daar waar bij andere vormen van ontharing klanten vaak na een bepaalde periode moeten terugkomen voor een nabehandeling, hoeft met deze methode het behandelde gebied daarna nooit weer aangepakt te worden. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

  De Laserontharingskliniek heeft inmiddels zeven vestigingen, waaronder een in Arnhem. De medewerksters zijn alle gediplomeerde lasertherapeutes. De behandelingen zijn op afspraak, en kunnen dagelijks plaatsvinden, ook ‘s avonds en op zaterdag.

  Omdat laserontharing de ENIGE definitieve oplossing is, garandeert de Laserontharingskliniek Arnhem definitieve ontharing in maximaal 3-6 behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply