Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met haar!
  Rate this post

  Nooit meer last van ongewenste haargroei… Het is een droomwens van velen. Die wens wordt alleen maar groter met de zomer in aantocht. IPL is een gemakkelijke manier om van al die ongewenste haartjes af te komen. Laat je door het licht aanraken!

  IPL is een haarverwijderingssysteem dat gebaseerd is op lichttherapie. Hoe werkt het? Melanine (het pigment van het haar) absorbeert het specifieke licht, dat het haar gaat verhitten. Het haarzakje wordt hierbij vernietigd. Het omliggende weefsel blijft onbeschadigd omdat het licht heel specifiek is. Tientallen haarzakjes zijn tegelijk vernietigd per flits. We kunnen de haargroei tot 80% verminderen. IPL is geschikt voor elke haarsoort, als het haar een minimum aan pigment bevat, zoals zwart, bruin en donkerblond haar.
  Alle plaatsen waar overbeharing optreedt zijn te behandelen: oksels, bikinilijn en benen, en voor de mannen de rug en de nek.

  Aantal behandelingen
  Meestal zijn er rond de 5 of 6 behandelingen nodig, maar soms kunnen het er ook 7 of 8 zijn. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de haardikte, de huidskleur, de plaats, de leeftijd en de hormonale conditie.

  Waar je op moet letten
  Het is beter om een IPL-behandeling niet te ondergaan als je kort daarna op een zonvakantie gaat of nadat je onder de zonnebank bent gegaan. Dan komt er namelijk te veel licht in de huid, wat kan leiden tot pigmentvlekken. Ook mag je tijdens de behandelperiode niet harsen of epileren. Scheren mag wel.

  Je wordt behandeld door een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste, die in het bezit is van het ANBOS-diploma rond ontharingstechnieken. Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intakegesprek, en bij donkere huiden wordt altijd een pigmenttest gedaan. Overbeharing in het gelaat wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Bekijk daarvoor de voorwaarden in je polis.

  Waarom zou je nog harsen of epileren als je kunt overstappen op deze pijnloze en permanente manier van ontharen? Bel voor een gratis intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply