Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met kunstmatige stoffen in voedsel, ga voor juiste voedingstoffen
  Rate this post

  Wij zijn met zijn allen in de ban de ‘fitgirl’, want zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo’n gezonde levensstijl? Gezonde voeding en beweging zijn volgens velen dé ingrediënten om af te vallen. De een zweert bij een koolhydraatarm dieet, een ander gaat voor detoxen. Wat helpt mensen nou echt naar een gezonde leefstijl?

  In het sterk bewerkt fabrieksvoedsel zijn vooral suiker, vet en zout de boosdoeners. Het voedsel in deze categorie bevat vaak weinig mineralen, vitaminen en vezels. Fabriekseten wordt met regelmaat in verband gebracht met ziektes zoals: obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en diverse vormen van kanker. Kortom: fabriekseten = slecht.

  Isagenix
  Met alle toevoegingen in ons eten weet je dus eigenlijk niet of je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Hoe kan je dit voorkomen? Het Amerikaanse merk Isagenix speelt hierop in. Deze productlijn heeft een compleet andere kijk op jouw gezondheid en gewichtsverlies.

  Voedingsstoffen
  De productlijn van Isagenix focust zich op het bereiken van een optimale gezondheid door het lichaam te voorzien van álle voedingsstoffen die het nodig heeft. Het dieet bestaat uit shake dagen en detox dagen. De combinatie van shakes en detox maken het verschil! In het kort:

  Shake dag: vervang twee maaltijden per dag door een caloriearme, eiwitrijke en lekkere shake. Daarnaast een uitgebalanceerde avondmaaltijd.

  Detox dag: zorgt ervoor dat het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt en gifstoffen afgevoerd worden. Effectief kilo’s en centimeters verliezen is een belangrijke bijwerking van een lichaam dat weer in balans komt.

  Wetenschappelijk onderbouwd
  De producten van Isagenix zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en werken effectief. Aan de drinks, shakes, snacks, energie- en prestatie supplementen worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen toegevoegd!

  Voor jou!
  Benieuwd geworden naar de producten van Isagenix? De producten zijn vanaf dit jaar verkrijgbaar op Nederlandse bodem. Neem contact met ons op zodat we en samen kunnen kijken waar jouw behoeftes liggen en welk programma het beste bij jou past.
  Isagenix Nederland in samenwerking met Isa-fit Nederland leggen de focus op het bereiken van een optimale gezondheid door het lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te functioneren.ga voor juiste voedingstoffen

  Dit zijn dé voordelen van Isagenix
  • Een voedingsprogramma dat veel verder gaat dan alleen afvallen. • Optimale gezondheid en gewichtsverlies bereiken door het lichaam te voeden, te reinigen van gifstoffen en zo het herstellend vermogen van het lichaam te activeren. • Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en organisch, vrij van chemicaliën en van de hoogst mogelijke kwaliteit • Geen voorraad nodig. Alle producten worden online besteld en rechtstreeks geleverd

  Weet wat je eet
  Wist je dat 70% van al het voedsel wat we kopen in de supermarkt bewerkt is? Máár 16% van wat we kopen is vers onbewerkt of licht bewerkt. Het voedsel word ingedeeld in vier categorieën:
  Onbewerkt/licht bewerkt voedsel verse groente, ,eieren
  Bewerkte ingrediënten olie, zout
  Bewerkt voedsel kaas, brood
  Sterk bewerkt voedsel ontbijtgranen, chips, frisdrank

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply