Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Iedere zomer was het weer een grote bron van ergernis: de stoppeltjes op mijn benen en onder mijn oksels die een paar dagen na het scheren al weer zichtbaar werden. Aangezien die haartjes erg donker zijn, ­vallen ze ook nog eens extra goed op. Ik kon nooit onbezorgd een mouwloos topje aandoen of een luchtig zomerjurkje uit de kast trekken, want eerst moest ik even grondig inspecteren of het wel safe was.

  Toen ik vorig jaar in ForYou Magazine een artikel over IPL las, wist ik het zeker: dit was wat voor mij. Ik heb bij mij in de omgeving gezocht naar iemand die mij hiervoor kon behandelen en ik kwam uit bij Cintia’s Beauty & Lifestyle. Ik heb gelijk gebeld voor een intakegesprek. Voor de eerste behandeling was ik wat gespannen omdat ik bang was dat het pijnlijk zou zijn, maar dat was helemaal niet het geval. Cintia is niet alleen een vakvrouw, maar ook nog eens een heel fijn mens en dat zorgde ervoor dat ik met een fijn gevoel op de behandelingen terugkijk.
  En wat ik nooit voor mogelijk had gehouden gebeurde. Ik heb geen last van haargroei meer op mijn benen en onder mijn oksels. Wat een genot, ik hoef me geen zorgen meer te maken over die ontsierende stoppels en ik heb geen geïrriteerde huid meer door het regelmatige scheren. Mijn benen en oksels mogen gezien worden deze zomer!

  – Denise (31) uit Rotterdam

  Nooit meer last van haargroei
  Wil jij ook van die ongewenste haargroei op je lichaam af? Met IPL (Intense Pulsed Light) kun je dit bereiken. Omdat de haartjes zich in verschillende groeifases bevinden, zul je een aantal behandelingen moeten ondergaan. Het is veilig, snel, pijnloos, definitief, zonder risico en ook nog eens niet duur!

  IPL kan worden toegepast op de volgende gebieden:
  bovenlip
  kin
  oksels
  armen
  benen
  bikinilijn
  buik
  tepels
  billen/bilnaad

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply