Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met die storende stoppels en haartjes!
  Rate this post

  Iedere zomer was het weer een grote bron van ergernis: de stoppeltjes op mijn benen en onder mijn oksels die een paar dagen na het scheren al weer zichtbaar werden. Aangezien die haartjes erg donker zijn, vallen ze ook nog eens extra goed op. Ik kon nooit onbezorgd een mouwloos topje aandoen of een luchtig zomerjurkje uit de kast trekken, want eerst moest ik even grondig inspecteren of het wel safe was.

  Toen ik vorig jaar in ForYou Magazine een artikel over IPL las, wist ik het zeker: dit was wat voor mij. Afgelopen winter heb ik dan ook een paar keer een behandeling ondergaan. De eerste keer was ik bang dat het pijnlijk zou zijn, maar dat was helemaal niet het geval. En wat ik nooit voor mogelijk had gehouden gebeurde. Ik heb geen last van haargroei meer op mijn benen en onder mijn oksels. Wat een genot, ik hoef me geen zorgen meer te maken over die ontsierende stoppels en ik heb geen geïrriteerde huid meer door het regelmatige scheren. Mijn benen en oksels mogen weer gezien worden!

  – Janna (34) uit Den Haag

  Nooit meer last van haargroei
  Wil jij ook van die ongewenste haargroei op je lichaam af? Met Light Touch IPL (Intense Pulsed Light) kun je dit bereiken. Omdat de haartjes zich in verschillende groeifases bevinden, zul je een aantal behandelingen moeten ondergaan. Je kunt er het beste nú mee beginnen, dan ben je volgend jaar van je ongewenste haren af! De methode is veilig, snel, pijnloos, definitief, zonder risico en ook nog eens niet duur!

  Instituut Jossy van der Zwan is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer. Je kunt bij ons terecht voor diverse professionele behandelingen. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmeticahuizen, 40 jaar ervaring in het schoonheidsverzorgingvak en de persoonlijke aandacht die wij je geven, staat garant voor een optimaal resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply