Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met die storende stoppels en haartjes!
  Rate this post

  Iedere zomer was het weer een grote bron van ergernis: de stoppeltjes op mijn benen en onder mijn oksels die een paar dagen na het scheren al weer zichtbaar werden. Aangezien die haartjes erg donker zijn, vallen ze ook nog eens extra goed op. Ik kon nooit onbezorgd een mouwloos topje aandoen of een luchtig zomerjurkje uit de kast trekken, want eerst moest ik even grondig inspecteren of het wel safe was.

  Toen ik vorig jaar in ForYou Magazine in een artikel van Hairless Beautycenter las over IPL wist ik het zeker: dit was wat voor mij. Deze winter ben ik dan ook diverse keren bij Annemiek geweest voor een behandeling. De eerste keer was ik bang dat het pijnlijk zou zijn, maar dat was helemaal niet het geval. Annemiek is niet alleen een vakvrouw, maar ook nog eens een heel fijn mens en dat zorgde ervoor dat ik met een fijn gevoel op de behandelingen terugkijk.

  En wat ik nooit voor mogelijk had gehouden gebeurde. Ik heb geen last van haargroei meer op mijn benen en onder mijn oksels. Wat een genot, ik hoef me geen zorgen meer te maken over die ontsierende stoppels en ik heb geen geïrriteerde huid meer door het regel­matige scheren. Mijn benen en oksels mogen gezien worden deze zomer!

  – Daniëlle (41) uit Almelo

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply