Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weinig energie?
  Rate this post

  Heb je maar weinig energie en wil je je wel eens wat fitter gaan voelen? Wil je een gezonder eetpatroon voor een gezonder leven? Wil je misschien ook wel van wat overgewicht af? Corina van Buuren van de Praktijk Gezond op Gewicht kan je begeleiden bij het veranderen van je leefstijl.

  Een verantwoorde leefstijl bestaat uit gezonde voeding en voldoende bewegen. Corina hanteert voor de voeding adviezen van het Voedingscentrum, met groenten, fruit, vlees, vis en gevogelte, zonder overbodige toevoegingen. Belangrijk is ook dat je je bewust bent van wat je lichaam nodig heeft en wat niet. Ook daar kan Corina bij helpen om in een betere balans te komen.

  Totaalpakket
  Corina biedt een totaalpakket van 12 weken, met alle ­informatie die je nodig hebt voor een leefstijlverandering. Je krijgt een intakeconsult, 8 vervolgconsulten en een tussen­tijdse evaluatie en eindevaluatie. Ook krijg je een voedingsdagboek mee, waarin je bijhoudt wat je gegeten hebt. Dit wordt ook besproken. Verder is er een extra evaluatie, waarin jullie samen terugblikken op het traject en kijken waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Dit totaalpakket kost € 259,-. Je kunt ook kiezen voor een starterspakket voor 8 weken, met 4 vervolgconsulten in plaats van 8.

  Bewegen
  Onderdeel van de begeleiding zijn tips om meer te ­bewegen, op een verantwoorde manier. Deze tips worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  Hoe goed de begeleiding ook is: uiteindelijk moet je het zelf doen. Maar als je je houdt aan de adviezen, zul je merken dat je meer energie hebt en je fitter voelt.
  Kijk op de website voor meer informatie, of neem contact op om een afspraak te maken. Het kennismakingsgesprek is gratis!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply