Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weinig energie?
  Rate this post

  Heb je maar weinig energie en wil je je wel eens wat fitter gaan voelen? Wil je een gezonder eetpatroon voor een gezonder leven? Wil je misschien ook wel van wat overgewicht af? Corina van Buuren van de Praktijk Gezond op Gewicht kan je begeleiden bij het veranderen van je leefstijl.

  Een verantwoorde leefstijl bestaat uit ­gezonde voeding en voldoende bewegen. Corina hanteert voor de voeding adviezen van het ­Voedingscentrum, met groenten, fruit, vlees, vis en gevogelte, zonder overbodige ­toevoegingen. Belangrijk is ook dat je je bewust bent van wat je lichaam nodig heeft en wat niet. Ook daar kan Corina bij helpen om in een betere balans te komen.
  Corina biedt een totaalpakket van 12 weken, met alle informatie die je nodig hebt voor een leefstijlverandering. Je krijgt een intakeconsult, 8 vervolgconsulten en een tussentijdse evaluatie en eindevaluatie. Ook krijg je een voedingsdagboek mee, waarin je bijhoudt wat je gegeten hebt. Verder is er een extra evaluatie, waarin jullie samen terugblikken op het traject en kijken waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Dit totaalpakket kost € 259,-. Onderdeel van de begeleiding zijn tips om meer te bewegen.
  Wil je vanaf nu je lifestyle veranderen? Nu is het moment om de eerste stap te zetten en je goede voornemens door te zetten. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en kom erachter wat Corina voor jou kan betekenen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen: meer energie en een betere conditie. Het geeft een goed gevoel en je krijgt het gewicht dat bij jou past.
  In samenwerking met haar Rotterdamse ­collega geeft Corina ook voedings- en ­beweegadviezen, in groepsverband, in de regio Rotterdam Ommoord. Informeer naar de mogelijkheden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply