Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weinig tijd, wél een mooie oogopslag

  Je hebt het druk en maar weinig tijd voor je uiterlijk. Maar je wil er wel altijd goed uitzien. Hoe gaat je dat lukken? Gelukkig bestaan er verschillende, gemakkelijke oplossingen voor een áltijd mooie oogopslag.

  Wimperextensions
  Met wimperextensions zien je wimpers er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan, dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.
  Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.
  De wimperextensions one by one worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehydevrije High Performance lijm.
  Kies je voor de Russian volume lashes (2D tot en met 6D), dan worden er meerdere haartjes op de eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze haartjes zijn dunner en lichter, waardoor je ze ook bijna niet voelt zitten. Ook deze manier kan van heel natuurlijk tot extreem vol. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde ‘trosjes’, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 4 tot 6 weken zitten. Na ongeveer 3 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

  Lash Lift
  Met de Elleebana one shot lash lift, een revolutionaire behandeling, krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Het is een vooruitstrevende formule, beter dan elk ander liftingsysteem op de markt. Met maar 45 minuten behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor mogelijk zes tot zelfs acht weken. De formule zorgt ook voor voeding en dus gezonde wimpers. Er wordt gebruik gemaakt van ‘single use sachets’, dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook erg hygiënisch.

  Voordelen van wimperextensions
  Met wimperextensions kun je gewoon sporten, zwemmen, slapen en douchen. Ze zijn, in tegenstelling tot kunstwimpers, nagenoeg gewichtloos. Een tijdlang zul je niet meer naar je wimperkrultang en mascara hoeven om te kijken. Wimperextensions blijven namelijk 6 tot 8 weken zitten. Dat bespaart je flink wat tijd in de ochtend of als je naar een feestje gaat. Maar het belangrijkste voordeel: je hebt op elk moment van de dag volle, lange en mooi gekrulde wimpers!

  Mooie, volle wenkbrauwen met BLX
  De Brow Lamination Fix Treatment wordt ook wel BLX genoemd. De behandeling is een geavanceerde techniek waarmee de wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen.
  Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen, en dat tot wel twee maanden lang. Brow Lamination Fix is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. Het temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!
  Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen. Het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.
  De gehele behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van de behandeling die je uitkiest. Op de website van Beauty by Francis staat hier meer informatie over. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken zitten.

  De Brow Lamination Fix behandeling is ideaal bij:
  – asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
  – stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
  – wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
  – zogenaamde ‘kroeswenkbrauwen’

  Over Beauty by Francis
  Eigenaresse Karin Burggraaf van Beauty by Francis: ‘Ik hou van mijn vak, en daarom volg ik regelmatig trainingen bij de beste opleidingsinstituten, om zo mijn kennis en vaardigheden op topniveau te houden. Ik doe onder andere wimperextensions, browtreatments, kapsels, hairextensions, bruidsarrangementen en tanden bleken. Ook geef ik opleidingen en verschillende trainingen die je kunt volgen bij mij.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply