Rate this post
 • Wél een gezond kleurtje
  Rate this post

  Als je ziek bent, wil dat nog niet zeggen dat je geen aandacht besteedt aan je uiterlijk. Dan is spray tan van MARC INBANE een uitkomst. MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Je kunt ervoor terecht bij salon Bon Soigné.

  Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV-stralen. Dit was de aanleiding voor het ontwikkelen van MARC INBANE natural tanning spray; een manier om op een gemakkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

  Eenvoudig en veilig
  De natural tanning spray van MARC INBANE is heel een­voudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder aloë vera en ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.
  MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.

  Nagelstyling
  Als je nagels zijn aangetast door een chemokuur of medicijnen, kun je die weer mooi laten maken met kunstnagels of gel color. In de nagelstudio van Bon Soigné wordt gewerkt met O.P.I. Dit is een Amerikaanse firma, die sinds 1981 gevestigd is in Hollywood. De hand- en nagelproducten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. De nagellakken zijn zeer geliefd bij beroemdheden als Madonna, Jenifer Lopez, Reese Witherspoon en Barbra Streisand. De kunst­nagels worden bij Bon Soigné met O.P.I gemaakt. Het is natuurlijk mogelijk ook om french manicure kunstnagels te laten zetten. Ook doet de salon heerlijke manicure­behandelingen met of zonder lakken.

  Bon Soigné is O.P.I. specialist en verkoopt ook O.P.I. Producten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply