Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wél een kledingmaat minder!

  Hoe klinkt dit: een aantal centimeters verliezen en slanker worden terwijl je slaapt. Als een droom toch? Maar het is écht mogelijk! We introduceren je met hét wonderapparaat: de BodySculptor!

  Hoe werkt het?
  Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur binnen een korte periode op een effectieve manier te verbeteren. In de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. De lymfedrainage stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten en voelt aan als een massage. Fijn is ook dat je cholesterolwaarde omlaag gaat. Ook heeft de BodySculptor een positief effect op klachten als fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vochtophopingen.

  Beter dan hardlopen
  Tijdens de ontspannen behandeling van een half uur verbrand je 650 calorieën. Ter vergelijking: in de sportschool moet je je gemiddeld één uur uitsloven om zoveel te verbranden. Bij elke behandeling word je lichaam sterker en fitter. Bovendien verbrand je tijdens de behandeling bewust vooral viscerale vetten (vetten rondom de organen). Dit gebeurt niet bij fitnessen, hardlopen of een andere vorm van lichaamsbeweging.

  Mooie huid
  Misschien is jouw voornaamste doel niet wat afslanken, maar een stevigere huid. Want helaas: niemand ontsnapt aan een verslapte huid bij het ouder worden. Of je nou stevig of slank bent, naarmate je ouder wordt, verslapt je huid. Factoren als een zwangerschap, een weinig actieve leefstijl of een vochttekort kunnen dit proces nog eens versnellen. Goed nieuws: een kuur met de BodySculptor verbetert ook de elasticiteit van je huid. Hierdoor wordt je huid strakker en steviger. Niet alleen het totale lichaam kan worden verbeterd, maar ook het gelaat, de kin en de nek.

  Sowieso één maat minder
  Na een kuur bestaande uit 12 sessies verlies je zeker één kledingmaat. Tijdens het volgen van een kuur hoef je geen dieet te volgen. In een sessie met de Bodysculptor worden alle probleemzones tegelijkertijd aangepakt. Ook is het mogelijk om deze gericht aan te pakken. Dus zeg maar dag tegen je lovehandles en armvet! Ben je benieuwd geworden? Dan kun je ook een proefbehandeling boeken!

  Probleemzones
  Met de BodySculptor is het mogelijk om tegelijkertijd de volgende probleemzones aan te pakken:
  – Taille
  – Heupen
  – Dijen
  – Kuiten
  – Knieën
  – Armen
  – Kin
  – Gelaat

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply