Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wel eens aan hypnose gedacht?
  Rate this post

  Wanneer je een bepaalde klacht hebt, kun je natuurlijk naar je huisarts gaan, en dat is ook goed. Maar wanneer die je niet van je klacht kan afhelpen, wat kun je dan doen? Heb je wel eens aan hypnose gedacht om van je klacht af te komen?

  Hypnosetherapie is een mooie, subtiele manier om klachten positief te veranderen. ­Hypnose is breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het stoppen met roken, afvallen, pijnbeheersing, ­slaapproblemen, stress en overgangsklachten.
  Hypnosetherapie is een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn, dat heel veel mogelijkheden biedt. De kracht van het brein wordt vaak onderschat, en dat is jammer, want het is heel mooi om er problemen en klachten mee aan te pakken.
  Over hypnose zijn nog veel misverstanden. Bijvoorbeeld dat het eng is, maar niets is minder waar. Sterker nog: we zijn allemaal ­dagelijks in een bepaalde staat van hypnose. Je bent bijvoorbeeld onder hypnose wanneer je aan het autorijden bent, waarbij je je een deel van de afgelegde rit niet meer kunt herinneren. Of wanneer je helemaal opgaat in een boek of film, zodat je de buitenwereld even vergeet. Het is dus een heel natuurlijk proces. Deze staat van bewustzijn kan ingezet worden om je onderbewustzijn, je overtuigingen, je emoties en je denkbeelden die ongewenst zijn om te zetten in een gewenste vorm. Voor de meeste klachten is één sessie al voldoende.
  Zet de stap om je toekomst te veranderen, en maak een afspraak met Jolanda! Op de website staat een intakeformulier dat je alvast kunt invullen en opsturen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply