Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Wel eens aan hypnotherapie gedacht?’
  Rate this post

  Als je last hebt van een bepaalde klacht, denk je waarschijnlijk niet gelijk aan hypnotherapie. Maar dat is zó jammer, want het is een positieve en oplossings­gerichte manier om van je probleem af te komen.

  Of je nu een bepaalde lichamelijke klacht hebt, wil afvallen of bijvoorbeeld een angststoornis hebt: hypnotherapie is een snelle, veilige en effectieve therapievorm die diep in de kern verandering kan aanbrengen. Denk aan gezondheids-, gedrags- of emotionele problemen. En het is bovendien een gezonde en prettige therapievorm waar je van gaat genieten. Het werkt voor kinderen, pubers en volwassenen.

  Het werkt als volgt: na een uitgebreide intake ga je zitten of liggen en concentreert je op de stem en de instructies van de therapeut. Je verlegt als het ware je focus. Je komt in een diepe ontspanning terecht, waarbij je je niet laat storen door wat er in je lichaam of hoofd gebeurt. Uiteindelijk komt de therapeut terecht bij je onderbewustzijn: dat deel van je hersenen waarin van alles in je verleden opgeslagen is, en daar kan de therapeut je probleem aanpakken.

  Goed om te weten
  Je blijft in hypnose altijd alert en je bewust van je omgeving. Je verliest dus niet de controle over jezelf, en je kunt altijd onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken. Je hoeft ook niet bang te zijn om niet ‘wakker’ te worden of gedwongen te worden dingen te doen die je niet wil doen.

  Over Hypnosecentrum Sneek
  Marijke Witbraad van Hypnosecentrum Sneek is gecertificeerd hypnotherapeut. Ze heeft de opleiding Allround Hypnosetherapeut gevolgd bij het Hypnosecentrum Haarlemmermeer. Ook is ze gediplomeerd kindercoach.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply