Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wel scheiden, niet strijden
  Rate this post

  Eén op de drie huwelijken eindigt nog steeds in een scheiding. Vaak lijken de belangen onverenigbaar en lopen je emoties hoog op. Grijp dan meteen in en neem contact op met een goede scheidingsmediator die het beste van twee werelden samenbrengt.

  Als alles goed geregeld is, krijg je later geen fratsen. Zo kunnen jullie allebei met open vizier naar de toekomst kijken en je klaar maken voor een nieuwe start. Laat je aan de hand meenemen door het traject en vindt duurzame oplossingen, die voor beide partijen acceptabel zijn en je samen ‘on speaking terms’ blijft.

  Voordelen
  Het kan voor mensen fijn en noodzakelijk zijn om hulp te krijgen bij een echtscheiding, omdat je vaak niet weet wat er op je afkomt. Wanneer een scheiding in de rechtszaal plaatsvindt zal er één winnen en de ander verliezen. Bij mediation lossen jullie eventuele problemen samen met de mediator op zodat er een win-win situatie ontstaat. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn is het prettig om het op deze manier aan te pakken. Mediation is bovendien goedkoper dan juridische procedures waarin twee advocaten het met elkaar uitvechten. Ook bespaar je de kosten van een tweede advocaat en duurt het proces vaak minder lang omdat je het snel en harmonieus eens wordt. Het is geruststellend om in goed overleg uit elkaar te gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply