Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Welk dieet ik ook volgde: ik hield het niet vol’
  Rate this post

  Elke vrouw wil er graag goed uitzien en is met name ontevreden over haar gewicht. Voordat ik twee kinderen kreeg, kon ik kleren kopen zonder ze eerst te passen in de winkel, maar als ik thuis was en mijn aankopen ging passen, bleek het veels te klein of te strak te zitten. Dit kwam te vaak voor en dat was eigenlijk de druppel. Ik moest echt iets doen om wat kilo’s kwijt te raken.

  Ik heb dan ook vele soorten diëten gevolgd. Van shakes, punten tellen, het letten op koolhydraten, eiwittendieet tot Sonja Bakker. Dit heeft me veel geld gekost, maar als een vrouw echt wil afvallen, hebben we dit er graag voor over. Ik viel zeker wel af, maar wanneer ik weer normaal ging eten, kwamen de kilo’s er weer snel aan. Ik heb het wel onder controle kunnen houden, maar wilde toch nog 5 kilo afvallen. Welk dieet ik ook volgde: ik hield het niet vol.

  Bijna 2 jaar geleden hoorde ik van via mijn nichtje van de BioSlimForte capsules. Ze was nog geen 3 maanden bezig en was al 12 kilo afgevallen. Ik vond haar voorheen al niet te zwaar, maar toen ik haar zag en ze erover vertelde, wilde ik dit ook proberen: 100% biologische voedingssupplementen die je een half uurtje voor je ontbijt moet innemen. In een potje zitten 30 capsules, en de potjes kosten 45 euro. Eigenlijk ben ik niet van de capsules. Ik had al zoveel verhalen gehoord over stackers en dat wilde ik absoluut niet!

  Maar 100% biologisch, gewoon kunnen eten en toch afvallen, dat wilde ik ook. Het leek me al ideaal om gewoon met het gezin mee te kunnen eten zonder apart voor mezelf te hoeven koken of het eten te moeten afwegen. Eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar ik wilde dit toch proberen.

  2 liter water drinken per dag en de 3 hoofdmaaltijden nuttigen was het advies. Ik ben 1 of 2 keer per week erbij gaan sporten en was binnen 1,5 maand die 5 kilo kwijt. Toch wilde ik nog zo’n 2 kilo afvallen. Een kleine 1,5 maand later was ik in totaal 9 kilo kwijt. Mijn familie, vrienden en kennissen zagen het aan me en vroegen zich af hoe ik dit deed. Ik heb ze van BioSlimForte verteld en ook zij zijn dit gaan proberen. Voordat ik het wist, was de vraag ernaar zó groot, dat ik ruim een jaar geleden het besluit heb genomen om zelf als reseller in Tilburg te starten onder de naam BioSlankForte.

  We hebben al veel mensen kunnen helpen om effectief, snel en eenvoudig gewicht te verliezen. Lees de ervaringen op de website!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply