Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welk huidtype heb jij?
  Rate this post

  Vaak komen vrouwen (én gelukkig ook steeds meer mannen) bij mij met een huidprobleem. Dit kan echt van alles zijn: van acne en roodheden tot een schilferige huid. Maar het komt ook heel vaak voor, dat mensen gedurende een lange tijd te veel verschillende soorten producten of medicatie gebruiken, die niet of nauwelijks het gewenste resultaat geven. 

  Dan is het de kunst om de huid weer op peil te brengen én te houden. Vaak is de oplossing heel voor de hand liggend, hoe complex het ook lijkt. Echter, je moet het maar nét even weten! We helpen je hier graag mee en pakken de huid ook altijd naar budget aan. Het is dus niet zo dat het je direct handenvol geld kost. Als een klant met een grote glimlach mijn instituut weer uitloopt, dan is onze dag geslaagd, want dat is precies waar we het voor doen. Wanneer je één van de huidtypes herkent, kun je altijd eens vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken voor een goed advies!

  De rijpere huid 

  Dit huidtype is meestal normaal tot droog. Ook kan de huid kan wat doffer aandoen, er beginnen rimpeltjes te ontstaan en poriën kunnen groter en meer zichtbaar worden.

  Gevoelige huid

  Een gevoelige huid reageert gemakkelijk met roodheid en jeuk. Vaak voelt dit huidtype trekkerig aan.

  Vette en acnehuid

  Deze huid heeft grovere poriën door het overtollige talg dat geproduceerd en dus afgevoerd wordt. De huid glimt en heeft snel mee-eters en puistjes.

  Gemengde huid

  Dit huidtype heeft twee verschillende huidbeelden. Het voorhoofd, de neus en kin zijn vet. Deze plekken hebben ook grove poriën en glimmen, en er kunnen gemakkelijk mee-eters en puistjes ontstaan. De rest van de huid kan normaal of droog zijn.

  Pigment 

  Steeds meer mensen hebben last van pigmentvlekken. Dit zijn ophopingen van pigment en ze zorgen voor donkere vlekken op je huid.

  Droge huid

  De droge huid heeft een fijne structuur en fijne poriën, is doorzichtig en kan vlekkerig zijn. Deze huid kan iets ruw aanvoelen en kan fijne lijntjes vertonen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply