Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Welk kerstpakket kies jij voor je werknemers en relaties?
  4/4 - (1 stemmen)

  De laatste taken worden afgerond, de eerste mensen beginnen met verlof te gaan. Voor je het weet, staan de kerstdagen alweer voor de deur. Tegen die tijd is het de uitgelezen kans als werkgever om iets extra’s voor je personeel en klanten te doen. Daar hoort eigenlijk ook een kerstpakket bij. Hoe dat kerstpakket eruitziet, staat natuurlijk niet vast. Er zijn veel keuzes. Waar verblijd jij je werknemers en klanten mee?

  Waarom kerstpakket?
  Een kerstpakket is een teken van waardering. Je laat zien aan de werknemers dat er aan hen gedacht wordt en dat hun inzet voor het bedrijf echt gewaardeerd wordt. Het leukste is natuurlijk om jaarlijks te wisselen met het kerstpakket dat je aanbiedt. Op die manier wordt het geen vanzelfsprekendheid dat ieder jaar hetzelfde pakket aangeboden wordt, en is het écht een verrassing wat er in de doos zit. Niet spieken!

  Kerstpakket: als verrassing
  Het ‘klassieke’ kerstpakket bestaat uit een doos vol lekkers. Een echt cadeau. Iedereen vindt het leuk om zo’n doos te openen en te verkennen wat erin zit. Die invulling is altijd anders. Er zijn dan ook vele samenstellingen om uit te kiezen. Het kan een pakket zijn met veel snacks en zoetigheden om de kerstdagen mee door te komen, of eentje vol drankjes, zowel alcoholisch als alcoholvrij. Of wat dacht je van een duurzaamheidspakket met unieke duurzame producten die bijvoorbeeld van lokale bodem zijn?

  Keuzepakketten
  Het is best lastig om een kerstpakket uit te kiezen. Het liefste wil je een kerstpakket dat echt aansluit op de wensen van de werknemers of relaties. Hoe vind je die? Door ze zelf te laten kiezen! Je kunt ook gaan voor een keuzekerstpakket. Hierbij kunnen mensen met een unieke code inloggen om zelf een kerstpakket uit te zoeken. Een stapel magazines, een drankpakket, keukenapparatuur – vaak zijn de mogelijkheden uitgebreid. Bovendien hoort een ‘klassiek’ kerstpakket ook vaak tot de mogelijkheden, waardoor mensen toch gewoon voor de gouwe ouwe kunnen gaan.

  Kerstpakket voor klanten

  Een kerstpakket kan ook gegeven worden aan zakenrelaties. Zo laat je hen ook een teken van waardering zien. Wanneer je een B2B-bedrijf hebt, kan het geven van kerstpakketten aan klanten de relatie aanzienlijk bevorderen. Kijk hierbij natuurlijk wel goed naar welk pakket geschikt is voor welke organisatie. Een luxe borrelpakket valt waarschijnlijk meer in de smaak dan een keuzepakket.

  Waar ga jij voor?

  Welk kerstpakket kunnen je werknemers dit jaar verwachten? Uiteindelijk maakt de keuze natuurlijk het minste uit. Het gaat om het teken van waardering. Om het feit dát er een kerstpakket voor hen klaarligt. Hoe vroeger je erbij bent hoe beter, want tegen de tijd dat Kerstmis voor de deur staat, vliegen de pakketten de winkels uit als warme broodjes. En hoe eerder je erbij bent, hoe meer keuze je dus hebt. Dan weet je zeker dat het kerstpakket voor iedere ontvanger een aangename verrassing wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply