Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welke boost gun jij jezelf?
  Rate this post

  De snelheid en de drukte van het leven, of gewoon even te veel aan je hoofd hebben. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Soms wil je even ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van de dag. Bovendien kan je huid ook wel een oppepper gebruiken. Je bent toe aan een boost!

  Een boost kan verschillende vormen hebben. Wanneer je in de spiegel kijkt, en je merkt dat de eerste fijne rimpeltjes zich aftekenen in je gezicht, kun je voor een verjongingsbehandeling kiezen.
  Kom je er niet aan toe om je huid elke dag goed te verzorgen? Er zijn ‘well-being’ gezichtsbehandelingen die jouw huid weer écht laten stralen. Combineer dit met het epileren van je wenkbrauwen and you’re good to go! Maar ook een heerlijke ontspanningsmassage kan jou er weer bovenop helpen, omdat je even heerlijk kunt ontspannen en een moment van rust hebt.

  Even ontstressen
  Ben je op zoek naar die boost om weer helemaal tot jezelf te komen? Bij de schoonheidssalon met de toepasselijke naam BOOZST kom je weer lekker in je vel. Letterlijk én figuurlijk. BOOZST is een plek waar drukte en snelheid niet bestaan. Dit uit zich onder andere in de volle aandacht die je van de schoonheidsspecialiste krijgt. Alle behandelingen worden masserend uitgevoerd, wat zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen in de producten van het merk Comfort Zone die gebruikt worden. Maar dit zorgt ook voor een betere doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen én ultieme ontspanning. De behandelingen worden afgestemd op jouw huid en behoefte, en zorgen ervoor dat je op jouw mooist weer naar huis gaat!

  Yes I do
  Wanneer je gaat trouwen, wil je het liefst dat alles perfect is. Jouw trouwjurk, make-up en haarstijl zijn elementen waar je ver van tevoren over hebt nagedacht. Maar vergeet niet je huid mee te nemen in de voorbereidingen! Hoe gezonder je huid eruitziet, des te mooier je uiteindelijke look! En hoe fijn is het om in tijden van deze drukte even héérlijk tussentijds te ontspannen? BOOZST zorgt er door middel van de ‘Bride & Groom service’ voor dat je ontspannen naar de mooiste dag van je leven kan toeleven. Denk hierbij aan gezichts- en manicurebehandelingen en bruidsmake-up, maar ook bijvoorbeeld aan een ontspanningsmassage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply