Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welke kant gaat het met jou op?
  Rate this post

  Iedereen komt wel eens op een moment van zelfreflectie of staat ineens stil bij wat er allemaal zo op de automatische piloot wordt gedaan. Huishouden, werk, familie en vrienden: alles en iedereen verdient aandacht. Ook jijzelf!

  ‘POZitive’ staat voor ‘Praktijk voor Ontspanning en Zelfbewustzijn’. Een bewuste naamkeuze, want dit is niet zomaar een praktijk voor ontspanningsmassage. Massage is een perfect middel om te voelen en ervaren hoe je in het leven staat. Kun je loslaten? Doen bepaalde plekken meer pijn als je gaat malen? Hoe voelt de ene plek in je lijf ten opzichte van andere plekken en wat kan de masseur je meegeven voor de periode na de massage?

  Val je meteen terug in je oude patroon en dus valkuilen, of sta je bewuster in het dagelijks leven en neem je af en toe een moment voor jezelf, let je op je houding en durf je vaker ‘nee’ te zeggen?

  De zomer is de uitgelezen tijd om even stil te staan bij jezelf. Ga heerlijk op vakantie, waai uit, doe wat jij leuk vindt en vanuit die ­ontspanning kun je vooruitkijken. Neem een massage die bij je past. Er is zoveel mogelijk! Een massage met veel olie, of juist een stoelmassage met de kleding aan, middenin een zonnig park. Of een metamorfosemassage waarbij de energie naar die gebieden in je lichaam en geest gaan waar ze het meest nodig is. Ook tijdens warme dagen is massage mogelijk, aangepast aan de persoon en de omgevingstemperatuur. De massage is dan lichter, maar niet minder intensief. Ook vanuit zachtheid kan veel bereikt worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply