Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Welke moeder wil dit nou niet?

  Elke ochtend spring je snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen moet klaarmaken…

  Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up (PMU) kiest én je ziet er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Of kies voor een strakke eyeliner die je ogen mooi laten uitkomen. Ook de lippen kunnen gepigmenteerd worden, van een lipliner tot full-lips, waarbij de lippen helemaal worden ingekleurd.

  Niet van echt te onderscheiden
  Met de nieuwste technieken zijn gepigmenteerde wenkbrauwen nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij de hairstroketechniek bijvoorbeeld worden niet van echt te onderscheiden wenkbrauwhaartjes gecreëerd om een natuurlijke, vollere en driedimensionale uitstraling te krijgen. Bij de ombretechniek wordt de hele wenkbrauw opgevuld, wat een zacht, poederachtig resultaat oplevert.

  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter! Welke moeder wil dit nou niet?

  Allerlei voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Gespecialiseerd
  Schoonheidssalon PureSkin is gespecialiseerd in permanente make-up, en werkt met veilige apparatuur en pigmenten van Ecuri. De apparatuur is digitaal gestuurd en werkt tot op de millimeter nauwkeurig. De pigmenten zijn hypo-allergeen en goedgekeurd door de GGD. De medewerksters van Schoonheidssalon PureSkin volgen veel trainingen in binnen- en buitenland om dit vak optimaal te kunnen blijven doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply