Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welke moeder wil dit nou niet?
  Rate this post

  Is het bij jou thuis ’s ochtends elke dag spitsuur? Je springt snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen klaar moet maken.

  Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up (PMU) kiest én je ziet er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Of kies voor een strakke eyeliner die je ogen mooi laten uitkomen.

  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter! Welke moeder wil dit nou niet?

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Voor behandelingen met permanente make-up ben je aan het juiste adres bij PMU-specialiste Marion Vieregge. Wil je het helemaal goed doen? Ga dan ook bij haar langs voor definitief ontharen. Dat scheelt ook enorm veel tijd, en je hebt heerlijk gladde benen in de zomer zonder haar! Marion gebruikt de LightSheer diodelaser, een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie. De methode werkt doeltreffender en krachtiger dan behandelingen met IPL.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply