Rate this post
 • Welke oorbellen passen het beste bij jou?
  Rate this post

  Oorbellen worden al eeuwenlang gedragen, maar dat wil niet zeggen dat het eenvoudig is om de juiste oorbellen te kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien vindt niet iedere vrouw het prettig om grote installaties aan haar oren te hebben hangen. Om het nog ingewikkelder te maken, moeten je oorbellen ook nog matchen met de rest van je outfit. Genoeg reden dus om eens even een paar handige tips op een rijtje te zetten. Met deze tips moet het lukken om oorbellen te vinden die niet alleen fijn zitten, maar die jouw verschijning ook naar een hoger plan tillen.

  Welk materiaal moet je kiezen?
  Oorbellen zijn er in tal van soorten en maten en dus moet je weten welk materiaal goed bij jouw outfit past. Heb jij een uitnodiging voor een gala ontvangen, dan kunnen gouden oorbellen een heel mooie toevoeging zijn aan je outfit. Wil je een contrast creëren met je kleding, combineer dan goud en zwart want dat is altijd mooi. Wil je het juist kleurrijk houden, kies dan voor mooie gele kleuren of andere felle kleuren. Zorg er wel voor dat je oorbellen kiest die je met gemak een avond kunt dragen. Niemand vindt het prettig om met pijnlijke oorlellen te moeten lopen omdat je oorbellen zo zwaar zijn. Hou het daarom eenvoudig, dit komt niet alleen je uitstraling ten goede, maar zorgt er ook voor dat jij echt van je event kunt genieten.

  Let op de vorm van je hoofd
  Wanneer je oorbellen gaat kiezen, moet je ook rekening houden met de vorm van je hoofd. Heb jij een rond gezicht, dan staan langwerpige oorbellen vaak heel goed. Bij een hoekig gezicht is het beter om voor ronde oorbellen te gaan. De regel is dus altijd om sieraden te kiezen die de tegenovergestelde vorm van jouw gezicht hebben. Hiermee verzacht je het lijnenspel in je gezicht waardoor je een mooi geheel maakt. Wil je het graag subtiel houden, kies dan voor een mooie ear cuff. Het voordeel van deze sieraden is dat je ze zonder gaatjes te hoeven aanbrengen, kunt dragen. Deze sieraden schuiven namelijk over je oorlel wat niet alleen een heel stijlvol effect teweegbrengt, maar dus ook een bezoekje aan de juwelier bespaart. Ook op het gebied van ear cuffs heb je allerlei variaties, van stijlvol met diamantjes, tot een strak ontwerp van glanzend zilver.

  Doe inspiratie op
  Als het over oorbellen gaat, is er echt heel erg veel mogelijk en de kans is daarom groot dat je niet alle opties kent. Ga er daarom even voor zitten en doe uitgebreid inspiratie op. Je zult zien dat je misschien tot een heel andere keus komt wanneer je alle mogelijkheden kent dan wanneer je nu gelijk iets zou moeten kiezen. Misschien wil jij wel een mooi kleurrijke oorbel kopen, of ga je toch voor dat ene exemplaar dat van diamanten voorzien is. Veel plezier met kiezen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply