Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welke schoenenstijl past bij mij?
  Rate this post

  Het najaar staat voor de deur en dat houdt in dat we weer dichte en warmere schoenen gaan dragen. We kunnen ons weer laten verrassen door de nieuwste trends en heerlijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Maar een look is niet compleet zonder bijpassende, nieuwe schoenen!

  Vraag jij je af welke schoen nu eigenlijk het beste bij jou past? Ben je meer een sneakermens of ga je voor de killer heel? Je kunt je laten inspireren op internet, maar beter nog, bij een schoenenzaak met goede adviseurs en een breed assortiment aan merken. Je hebt daar de mogelijkheid om verschillende stijlen te passen en te ontdekken welke stijl jou op het lijf geschreven is. Daarnaast krijg je een persoonlijk advies dat volledig is toegespitst op jouw wensen.

  Breder assortiment
  Forte is gevestigd in Rotterdam-Hillegersberg. Forte werkt samen met de merken Tod‘s, Hogan, Jimmy Choo, Philippe Model, Zadig & Voltaire, Mulberry en Stuart Weitzman. Daarnaast biedt de schoenenzaak één van de grootste collecties damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires van de omgeving. Vanaf augustus 2017 is Forte vernieuwd: je vindt er dan een nóg breder assortiment dames- heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply