Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • In welke slip voel jij je thuis?

  Het hoort bij je dagelijkse outfit. En als het goed is, is er niemand die ziet dat je hem draagt: je onderbroek. Toch is het een zeer ­belangrijk kledingstuk, want wanneer je er iets draagt zonder goede pasvorm, zie je de contouren van het broekje door je kleding heen. En dat is nu net iets wat je niet wilt. Ga daarom voor het juiste exemplaar. Ze zijn er in allerlei soorten en maten.

  Slip
  De ‘gewone’ slip is verkrijgbaar in diverse varianten. Als je een buikje hebt, sluit de ­tailleslip mooi aan, maar je kunt natuurlijk ook voor een lager modelletje kiezen. De slip valt mooi over je billen en heeft geen pijpjes. Kies bijvoorbeeld voor het one-sizemodel van Chantelle dat stretcht van maat S tot en met XL.

  String
  Deze hooguitgesneden slip laat je billen helemaal vrij. Er zitten geen naden onderaan je billen en de string tekent mooi af onder strakkere kleding. Kies een model dat niet boven je broekrand uitkomt. Draag je voor het eerst een string? Dan zal het beslist even wennen zijn, maar eenmaal gewend wil je waarschijnlijk nooit iets anders meer.

  Tanga
  Voor de tangaslip is iets meer stof gebruikt dan voor de string. Omdat de billen wat meer bedekt worden, is het net wat gekleder dan een string. Een tangaslip draagt heel mooi onder een rokje of jurk.

  Boxershort
  De boxershort is al lang niet meer alleen voor mannen. Ook de vrouw heeft deze strakke slip met pijpjes ontdekt. Het ziet er sportief uit en zit comfortabel. Omdat er geen naden over de billen lopen, draagt het mooi onder een lange broek. De boxer heeft meestal een brede tailleband waar het merk op staat en deze mag best een stukje boven de broekrand uitkomen.

  Brazilian of Rio slip
  Wil je je benen wat langer laten lijken, kies dan voor de Brazilian of Rio slip. Dit iets blotere zusje van de hipster is aan de achterzijde hoger uitgesneden waardoor je benen extra mooi tot hun recht komen. Draag hem onder een strakke zomerjurk of jeans.

  Hipster
  Je vindt ze zowel in lage als extra lage modellen en zijn daarom perfect om onder heupbroeken of -rokken te dragen. De hipster heeft halve pijpjes en sluit mooi aan bij je benen. Afhankelijk van het merk en het model bedekt het meer of minder van je billen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply