Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welke workout doe jij vandaag?
  Rate this post

  Natuurlijk kun je ieder nieuw jaar beginnen met goede voornemens. Maar diep in je hart weet je heus wel dat de meeste voornemens al na een paar weken in de vergeethoek liggen. Wacht daarom niet tot  1 januari, maar begin nú en werk aan een gezond en fit lichaam!

  Sporten doe je niet alleen om een mooi lichaam te krijgen of te behouden. Door te sporten zorg je er ook voor dat je gezondheidsklachten voorkomt en vitaal door het leven gaat. Je zit lekkerder in je vel en je hebt meer lichamelijke en geestelijke veerkracht om alles uit het leven te halen wat jij wilt. Op het gebied van sport is de keuze oneindig. Het is eerst handig om te bepalen voor welke sportvorm jij warmloopt. Sport je het liefst alleen of in een groep en werk je het liefst aan bepaalde spiergroepen of ga je voor een total body workout?

  Kracht en conditie
  Een uitdagende sportvorm om aan je kracht én je conditie te werken, is de strength&conditioning-training. Je traint alle spiergroepen en stelt je uithoudingsvermogen op de proef. De les begint met een warming-up, zodat je spieren lekker warm worden en de kans op blessures verkleind wordt. Daarna start het technische lesdeel. Iedere les wordt afgesloten met een intensieve circuittraining, samengesteld uit de disciplines gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Klinkt dat goed of goed? Naderhand mag je lekker uitpuffen met een fris drankje en supertrots op jezelf zijn. Dat heerlijk voldane gevoel neemt niemand  je meer af!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply