Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Ben jij de wellness-consulent die we zoeken?
  4/4 - (1 stemmen)

  Is het je wel eens opgevallen dat je concentratie meteen toeneemt wanneer je verse pepermunt ruikt? Of dat je rustig wordt van de geur van zoete kamille? Je zintuigen worden gelijk geprikkeld wanneer je langs bepaalde kruiden, planten, bloemen en bomen loopt.

  In veel landen van de wereld worden oliën uit planten en bomen nog steeds ingezet bij gezondheidsproblemen.
  De Amerikaanse dr. David Hill deed samen met andere wetenschappers wereldwijd onderzoek naar de werking van etherische oliën ter ondersteuning van het immuunsysteem, het reduceren van stress en een betere werking van de spijsverteringsorganen. Hij heeft hiermee aangetoond dat mensen er beter door slapen, de maag en darmen beter functioneren en dat de huid sneller herstelt.
  Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde en gedistilleerde oliën die worden gewonnen uit bladeren, bloemen, boomwortels en boomschorsen. Ze worden al sinds mensenheugenis ingezet voor het lichamelijk en geestelijk welzijn. De kwaliteit van de olie is afhankelijk van veel omstandigheden, zoals het klimaat en de mineralen in de grond, maar ook het tijdstip van de dag. Zo kan een olie die niet op het juiste moment is gewonnen en op de juiste plaats is geoogst, snel aan kwaliteit verliezen en kracht verliezen.

  Vital Works werkt met de meest zuivere etherische oliën die geschikt zijn voor aromatisch, uitwendig en inwendig gebruik. Het is onze missie om mensen de positieve gezondheids­effecten van deze oliën te laten ervaren. Het is immers niet voor niets dat deze oeroude producten nog steeds ingezet worden voor onze gezondheid en ons welzijn.

  Wil jij ons daarbij helpen en consulent worden? Neem contact met ons!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Helen Norp op oktober 29, 2017, 5:42 pm

  Dag Marjo, het luikt me niet via deze site te reageren. Ik zie ook geen e-mailadres van je staan. Je kunt mij bereiken op info@vitalworks.nl

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Marjo van Lijssrl op oktober 12, 2017, 7:57 am

  Graag ontvang ik meer informatie en wat de mogelijkheden zijn om consulent te worden. Zeer boeiend.

  Beantwoorden →