Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van wellness naar selfness
  Rate this post

  Heb ook jij zo’n behoefte aan stilte, even een moment voor jezelf? ‘Nood’ hebben aan stilte waar je er haast niet onderuit komt? En je tòch laten opslokken door het leven om je heen met het excuus dat je wel wilt, maar het te druk hebt.

  Tijdens de spaarzame momenten dat je wel tijd voor jezelf vrij kunt maken en je een afspraak maakt voor een lekkere massage of schoonheidsbehandeling, kom je wel even tot rust. Maar dat ontspannen gevoel duurt meestal maar kort. Wellness legt de nadruk op het lichamelijk welzijn. Bij ‘selfness’ ligt de aandacht op de persoonlijke ontplooiing en zelfverwezenlijking dat plaats maakt voor (zelf)-bewustwording. Selfness is zowel op het lichaam als op de geest gericht. Zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten.

  Anno 2018 heerst er een kosmische energie: synergie, die ons uitnodigt tot anders leven. Synergie komt van het Griekse ‘synergia’, dat samenwerking betekent. Het is de tijd van verbinden; verbinding maken met jezelf en met ‘al wat is’, het grotere geheel.

  Velen hunkeren naar stilte. Het is als het ware een ‘roep’ van binnenuit, waar je eigenlijk niet meer omheen kan. Een diep verlangen naar stilte, waar je als het ware naartoe getrokken wordt. Waar komt dit verlangen vandaan? Waarom juist nu? Wat heeft het je te zeggen? Dit is het mysterie van de ziel, een roep van de ziel. De roep van je nieuwe ik.

  Een verlangen naar stilte, omdat het nu de tijd is om deze weg te volgen. Het is jouw inwijdingsweg om met de heilige stilte van je ziel in verbindeng te komen:
  – om je ware zelf, je nieuwe ik te ontmoeten
  – om te accepteren wie je werkelijk bent
  – om vrij te worden van alle ballast, je rugzak te ledigen
  – om in eenheid te komen met je nieuw ik.

  ‘In mijn visie is meditatie, mindfulness, een zoektocht naar je innerlijke zelf, de essentie die jouw kern is waarin alles verborgen ligt’, legt EzraNoah uit. ‘Het is vooral de moed krijgen om veranderingen toe te laten, om niet alleen ­lichamelijk volwassen te zijn maar ook geestelijk, waardoor je eerst met jezelf een liefdesrelatie aangaat. Onder directe begeleiding van mijn geestelijke leiding ondersteun ik je op de meditatie en bewustwordingsbijeenkomsten op je unieke ontwikkeling: jouw ge-open-baarde nieuwe ik. Ben jij er klaar voor om je oude ik af te leggen en je nieuwe ik te zijn?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply