Rate this post
 • Welvaartsziektes te lijf
  Rate this post

  Vandaag de dag vormt gewichtsbeheersing een steeds groter probleem. Met name overgewicht speelt hierbij een grote rol. Hierdoor wordt de volksgezondheid bedreigd door welvaartsziektes als hart-en vaatziekten, obesitas, diabetici enzovoorts. Ruim de helft van de volwassenen kampt met overgewicht en er is nog steeds een stijgende lijn.

  Een goed gewicht en gezond eten zijn belangrijk voor een gezond leven en een vitaal gevoel. Het vermindert de kans op eerdergenoemde welvaartsziektes. De antioxidanten die in gezonde voeding zitten, moet je zien als een goed leger die de vrije radicalen (het slechte leger) die je lichaam aantasten aanvallen en uitschakelen. Zo houdt je lichaam zichzelf gezond.
  ​We weten allemaal wel wat gezonde voeding is, maar het ook inpassen in je drukke bestaan is vaak lastig. Het doel van V-4vitality is om mensen te helpen met de bewustwording van het huidige voedingspatroon om jou vervolgens te laten zien dat dit ook in jouw drukke bestaan in te passen is. Het doel is gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, beter in je vel zitten of gewoon advies op het gebied van gezonde voeding, je bent bij mij aan het juiste adres.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply