Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je wenkbrauwen altijd in de perfecte vorm
  Rate this post

  Baal je van de tijd die je dagelijks kwijt bent aan het bijtekenen van je wenkbrauwen? Maar wil je niet zonder make-up de deur uit? Dan is microblading voor jou dé oplossing.

  Microblading is de nieuwste trend op het gebied van (semi-)permanente make-up. De microbladingmethode is een techniek waarbij haartjes handmatig worden getekend. De wenkbrauwhaartjes worden aangebracht door middel van een manuele pen. Deze pen bevat ultrafijne naaldjes die naast elkaar zijn geplaatst. Microblading bestaat dus uit flinterdunne ‘getatoeëerde’ haartjes die niet van echte wenkbrauwhaartjes te onderscheiden zijn.

  Perfect voor jou
  Heb je last van dunne of slecht zichtbare wenkbrauwen en wil je juist wel een mooie sprekende oogopslag? Dan is de microbladingmethode perfect voor jou. Ook wanneer je niet tevreden bent over de vorm van je wenkbrauwen, is deze behandeling geschikt. Het bijtekenen van de wenkbrauwen is verleden tijd, want microblading corrigeert de vorm en vult de wenkbrauwen aan.

  Blijvend resultaat
  Microblading heeft vele voordelen. Tijdens het sporten, zwemmen en zelfs in de sauna zijn jouw wenkbrauwen altijd perfect in vorm.
  Het pigment dat wordt aangebracht, blijft maar liefst 1 tot 3 jaar zitten. Het enige wat jij hoeft te doen, is gemiddeld eenmaal per jaar terugkomen voor een opfrisbehandeling. Zo blijven jouw wenkbrauwen in perfecte staat.

  100% veilige procedure
  Een microbladingbehandeling duurt ongeveer één tot twee uur. Als eerste wordt de vorm van de wenkbrauwen getekend naar wens. Vervolgens wordt samen met jou de kleur van het pigment uitgekozen en als laatste worden de haartjes getekend met de manuele pen. De behandeling van microblading wordt uitgevoerd in een steriele omgeving, met behulp van steriele materialen. Alle pigmenten zijn CE-gecertificeerd en hypoallergeen. Volledig veilig! Microblading is enkel toegestaan in een door de GGD goedgekeurde salon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply