Rate this post
 • ‘Mijn wereld stond even stil’
  Rate this post

  Als je het nare bericht krijgt dat je ziek bent en dat een chemokuur het gevolg is, denk je natuurlijk ook meteen aan je haar. Je moet er niet aan denken dat je haar gaat uitvallen en dat je kaal wordt. En dan een haarwerk of pruik. Waar moet je naartoe? Waar wordt kwaliteit geleverd, en nog belangrijker: goede begeleiding en vakmanschap?

  Als je je haar gaat verliezen, is dit niet zomaar iets. Haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk. Je haar ­verliezen, om welke reden dan ook, is heel aangrijpend. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze, maar noodzaak om je beter en zekerder te voelen.

  Salon
  Goede en deskundige begeleiding over haarwerken is een must, hetgeen bij Haar op Maat Pelatti als vanzelfsprekend wordt gezien. Zij zijn een professioneel team met een luisterend oor en met persoonlijke aandacht.
  Het team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen; allen vanuit de basis gediplomeerde kappers, echter met een plus. Deze plus is nodig om een goede haarwerkspecialist te kunnen zijn. Zij volgen de vernieuwingen op de voet. En doordat er gewerkt wordt vanuit een eigen atelier, kunnen zij aan al je eisen en wensen voldoen. Met de modernste technieken en meer dan 30 jaar ervaring staan zij garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van jouw haarwerk.

  Service
  Voor mensen die kaal worden ten gevolge van bestraling of een chemokuur, wordt er een speciale regeling geboden. Het advies is om nog vóór het starten van de medische behandeling een afspraak te maken. Dan wordt geheel vrijblijvend alle informatie gegeven. Er wordt gekeken welk haartype en model je hebt om tot een identiek kapsel te komen of tot een kapsel waar je meer de voorkeur aan geeft. Daarna wordt een haarwerk gereserveerd. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Als uiteindelijk blijkt dat er geen haaruitval optreedt en een haarwerk niet nodig is, dan hoeft het niet te worden afgenomen. Er worden dus geen onnodige kosten gemaakt. Het geeft je ook een rustig gevoel als je weet dat er iets voor jou klaarligt indien het haar toch uitvalt.

  Onderhoud
  Na het aanmeten van het haarwerk blijven de specialisten van Haar op Maat je begeleiden. Onderhoud van het haarwerk is belangrijk. Dit geldt zowel voor haarwerken van echt haar als haarwerken gemaakt van een kunstvezel. Er wordt een persoonlijke cursus aangeboden. De mede­werkers laten zien hoe je je haarwerk moet wassen en behandelen en geven aanvullende handige tips. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

  Turbans
  Twijfel je of je wel of geen haarwerk wilt dragen tijdens  de medische behandeling, dan is er ook de mogelijkheid tot het dragen van petten, turbans, sjaals en dergelijke. Haar op Maat Pelatti heeft hierin een ruime collectie. Een elegant draagadvies wordt hierbij graag gegeven.

  Haar op Maat Pelatti heeft naast de salon aan de Rijnlaan ook een vestiging in het St. Antonius Ziekenhuis. De salon is lid van de Anko Sectie Haarwerken en erkend leverancier bij alle zorgverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply