Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mijn wereld stond even stil
  Rate this post

  Als je het nare bericht krijgt dat je ziek bent en dat een chemokuur het gevolg is, denk je natuurlijk ook meteen aan je haar. Je moet er niet aan denken dat je haar uit gaat vallen en dat je kaal wordt. Dat is niet zomaar iets, het is heel aangrijpend.

  Als je kaal wordt ten gevolge van bestraling of een chemokuur biedt Haar op Maat Pelatti je een speciale regeling. Het advies is om nog voor het starten van de medische behandeling een afspraak te maken. Dan wordt geheel vrijblijvend alle informatie gegeven. Er wordt gekeken welk haartype en model bij je past om tot een identiek kapsel te komen. Daarna wordt een haarwerk gereserveerd. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Als er uiteindelijk geen haaruitval optreedt en een haarwerk niet nodig is, dan hoeft het niet te worden afgenomen.

  Goede begeleiding

  Na het aanmeten van het haarwerk blijven de specialisten van Haar op Maat Pelatti je begeleiden. Onderhoud van het haarwerk is belangrijk. Dit geldt zowel voor haarwerken van echt haar als haarwerken gemaakt van een kunstvezel. Er wordt een persoonlijke cursus aangeboden. Je leert hoe je je haarwerk moet wassen en behandelen en krijgt aanvullende handige tips. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden. Zelfs haarwerken die elders zijn aangeschaft, mogen bij Haar op Maat in onderhoud worden gebracht.

  Kappers met een plus

  Goede en deskundige begeleiding over haarwerken wordt bij Haar op Maat Pelatti als vanzelfsprekend gezien. Het team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen; allen vanuit de basis gediplomeerde kappers, echter met een plus. Deze plus is nodig om een goede haarwerkspecialist te kunnen zijn. Zij volgen de vernieuwingen op de voet. Er wordt gewerkt met de beste kwaliteit echt haar en de mooiste kunstvezels die niet van echt te onderscheiden zijn. Doordat er gewerkt wordt vanuit eigen atelier kan aan al je eisen en wensen voldaan worden. Met de modernste technieken en meer dan 30 jaar ervaring staan zij garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van jouw haarwerk.

  Veerle (36):

  Ik zou kaal gaan worden en wat zag ik daar tegenop. Maar ik ben supergoed geadviseerd, niets is teveel en je wordt discreet geholpen in een heel prettige omgeving. Het haarwerk dat voor mij gemaakt is, is precies zoals mijn eigen haar en voelt heel vertrouwd. Dank je wel team Haar op Maat, jullie hebben mij zo blij gemaakt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply