Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik kan de wereld weer aan!’
  Rate this post

  Voel je je niet fit, ben je chronisch moe en/of heb je chronische pijnklachten? Je hoeft er niet mee te ­blijven rondlopen! Wil je een betere gezondheid, zonder dat je er heel veel voor hoeft te doen? Dan is BEMER® iets voor jou!

  Van alle lichamelijke klachten heeft 80% te maken met een verstoorde microcirculatie in je bloed. De Fysische Vasculaire Therapie van BEMER® zorgt voor een betere door­bloeding van de kleinste bloedvaten (de haarvaten). Deze verbetering herstelt de voorwaarden voor een goed functionerende stofwisseling. Alle lichaamscellen worden beter voorzien van zuurstof, en voedingsstoffen en de ­stofwisselingsproducten worden beter afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde ‘microcirculatie’. Een behandeling van slechts 2 x 8 minuten dagelijks is voldoende om de doorbloeding van de kleinste bloedvaten in je lichaam gedurende 24 uur te stimuleren. Hierdoor kun je de therapie eenvoudig thuis gebruiken.

  Bij rugpijn en spanningen
  Fysische vasculaire therapie van BEMER® verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig ­effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

  Wetenschappelijk bewezen
  De verschillende apparaten van BEMER® verbeteren de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten. Dit leidt tot een betere verdeling van het bloed in het netwerk van de fijnste bloedvaten. Daarom vormt BEMER® bij veel ziekten en stemmingswisselingen een ­effectieve therapie.

  Ben je zelf werkzaam op het gebied van gezondheid?
  Dan is BEMER® wellicht geschikt voor je praktijk. De werking van de BEMER®-methode is wetenschappelijk bewezen!
  Kennismaken met BEMER®? Neem dan contact op met Patsy van Rooijen van Fitouch!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Paul Brobbel op januari 17, 2017, 9:53 pm

  Patsy,
  Ik wil graag Partner worden.
  kan je me verder helpen?

  Mvg, Paul

  Beantwoorden →