Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werk aan een betere gezondheid
  Rate this post

  In de overgang kun je last krijgen van allerlei uiteenlopende klachten, waaronder hoofdpijn en misselijkheid, maar ook bijvoorbeeld spierpijn en maag-darmklachten. Met medicijnen kun je weliswaar de symptomen onderdrukken, maar het is veel beter om de onderliggende oorzaak aan te pakken. Je kunt veel doen voor je gezondheid zonder medicijnen!

  Marjolein Klingenberg is personal coach en specialist in allerlei massagetechnieken, en weet door haar jarenlange ervaring wat nodig is om klachten aan te pakken.
  Als je voor de eerste keer langsgaat bij haar praktijk, vul je eerst een uitgebreid analyseformulier in. Je hele medische geschiedenis komt daarbij aan bod. Op basis van je antwoorden stelt Marjolein een stappenplan voor een verbetering van je klachten voor je samen. Je krijgt adviezen rond voeding, beweging en eventueel supplementen. Ook kan de aanpak ondersteund worden met massages.
  Marjolein heeft voor extra expertise goed contact met een orthomoleculair arts. Of ze adviseert bijvoorbeeld om via de huisarts een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Dat kan aangeven of de klacht een hormonale oorzaak heeft, of dat er iets anders aan de hand is. } Vermoeidheid kan bijvoorbeeld ook komen door een niet goed werkende schildklier. In dat geval kan Marjolein met behulp van de Dorn-therapie (een ruggenwervelcorrectietechniek) en de Breuss-massage (fijngevoelige rugmassage) de schildklier positief beïnvloeden. Door de samenwerking met een reguliere arts kan de cliënt erop vertrouwen dat er in de praktijk niet zomaar ‘doktertje gespeeld’ wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply