Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werk aan je herstel met hypnose
  Rate this post

  Borstkanker heeft niet alleen lichamelijke gevolgen voor je, met een operatie, bestralingen en chemotherapie, maar ook geestelijke. Je lichaam heeft je in de steek gelaten, en allerlei emoties komen er bij je los. Hoe ga je om met de hele situatie? Hypnotherapie kan jou helpen, maar ook je naasten die mogelijk worstelen met angsten door jouw ziekte.

  Hypnotherapie is een mooie, subtiele manier om klachten positief mee te veranderen. Het is een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn, dat heel veel mogelijkheden biedt. De kracht van het brein wordt vaak onderschat, en dat is jammer, want het is heel mooi om er problemen en klachten mee aan te pakken.
  Je blijft je in hypnose altijd bewust van je omgeving. Je verliest dus niet de controle over jezelf, en je kunt altijd onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken. Je hoeft ook niet bang te zijn om niet ‘wakker’ te worden of gedwongen te worden dingen te doen die je niet wilt doen.

  Hypnose is breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het stoppen met roken, afvallen, pijnbeheersing, slaapproblemen, stress en overgangsklachten, en ook bij negatieve emoties en psychische problemen.

  Als je voor het eerst bij de praktijk komt, kun je je klacht toelichten. Vervolgens wordt uitgelegd wat hypnose is en doet. Daarna kun je gelijk behandeld worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply