Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werk aan je herstel met hypnose
  Rate this post

  Borstkanker heeft niet alleen lichamelijke gevolgen voor je, met een operatie, ­bestralingen en chemotherapie, maar ook geestelijke. Allerlei emoties komen er bij je los. Hoe ga je om met de hele situatie? Hypnotherapie kan jou helpen.

  Hypnotherapie is een mooie en aangename manier om je er geestelijk en lichamelijk weer bovenop te helpen. Het is een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn, dat heel veel mogelijk­heden biedt. De kracht van het brein wordt vaak onderschat en dat is jammer, want het is heel mooi om er problemen en klachten mee aan te pakken. Je draagt een ‘rugzak’ met ervaringen en vaak onbewuste krachtbronnen met je mee, die door middel van de therapie helpen om het moeilijke proces aan te kunnen. Je houdt tijdens de hypnotische trance de controle over jezelf en je kunt altijd onmiddellijk terugkomen in je ‘normale manier van denken’. Hypnose is breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het stoppen met roken, afvallen, pijnbeheersing, slaapproblemen, stress, overgangsklachten en ook bij negatieve emoties en psychische problemen.
  Als je voor het eerst bij de praktijk komt, kun je je hulpvraag toelichten. Vervolgens wordt uitgelegd wat hypnose is en doet. Psychodynamische therapie biedt verschillende behandelmethoden die naast hypnotherapie ingezet kunnen worden.
  De ervaringen van cliënten zijn zeer positief: ‘Caroline brengt je naar de kern van het ‘probleem’. De blokkades worden opgeheven. Herkenning en erkenning bij jezelf ontdekken werkt effectief en helend.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply