Rate this post
 • Werk aan je herstel met hypnotherapie
  Rate this post

  Wanneer je de diagnose ‘borstkanker’ krijgt, staat je wereld ineens op zijn kop en kom je in een achtbaan terecht van medische behandeling, emoties, twijfels… Zekerheden lijken verdwenen, dingen die je gisteren nog belangrijk vond verliezen hun betekenis, terwijl je met allerlei vragen loopt, zoals ‘Waarom overkomt mij dit?’ ‘Kan ik mijn lichaam nog wel vertrouwen?’ ‘Hoe ga ik hiermee om en hoe wil ik dat anderen met mij omgaan?’

  Het is alsof je je leven opnieuw betekenis moet geven. Als hypnotherapeut kan ik je hierbij ondersteunen. Op onbewust niveau geven we namelijk betekenis aan wat ons overkomt, maar door eerdere ervaringen in ons leven vaak met een negatieve lading. Juist door op het onderbewuste in te spelen, is het mogelijk om weer in je kracht te komen. Tijdens de voorbereidende gesprekken wordt ingegaan op jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Door middel van diepe ontspanning kom je tot rust in deze vaak stormachtige periode in je leven, en maak je contact met je innerlijke hulpbronnen, zodat je ze kunt inzetten wanneer dat nodig is, en je je weer gaat thuisvoelen in je eigen lijf, lekkerder in je vel zit en soepeler kunt omgaan met wat op je pad komt.
  Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van naar binnen gerichte aandacht, oftewel hypnotische trance. Voor vragen: bel of mail gerust.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply