Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Werk je níet in het zweet: fit in 20 minuten per week

  Vandaag ga je écht naar de sportschool. Ondanks alle hectiek in de ochtend heb je eraan gedacht om je sporttas in de auto te gooien en als je om vijf uur je computer wilt afsluiten op kantoor, ben je nog steeds van plan om te gaan. Maar dan komt er een belangrijke e-mail binnen die je nog even afhandelt. Voor je het weet is het een uur later. Je stapt in de auto en realiseert je hoe moe je bent. Sporten? Ach, morgen weer een dag…

  Over het algemeen wordt fitness gezien als iets waar we ons op z’n minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. Máár het kan ook anders!

  Uniek
  fit20 is een innovatieve en unieke fitnessmethode, waarbij je maar 20 minuten per week hoeft te trainen. Ja, echt! Je transpireert tijdens de oefeningen niet of nauwelijks, want je traint in een heerlijke koele ruimte en cardio maakt geen onderdeel uit van het schema. Omkleden hoeft daarom ook niet, wat betekent dat de work-out gemakkelijk even tussendoor kunt inplannen. Als je naar huis rijdt van kantoor, tijdens je pauze of voordat je de kinderen van school haalt. Je afspraak staat vast, dus je hoeft nooit te wachten.

  Personal trainer
  Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkels nodig hebben om sterker te worden. Daarbij zijn een uitgekiend aantal herhalingen nodig, een goede techniek én voldoende weerstand. Het gewicht waarmee je traint is hierdoor zwaarder dan je misschien gewend bent, maar er zijn ook een stuk minder herhalingen. De training is dus intensiever, maar ook korter. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitvoeren van de oefeningen, want je persoonlijke trainer zorgt dat je ze goed en veilig doet. Als je het even moeilijk hebt, staat de trainer voor je klaar om je er doorheen te slepen.

  Volledige focus
  In de trainingsruimte hoor je geen muziek of andere afleiding, maar het is een rustige en prettige ruimte waar je op je gemak en met volledige focus kunt trainen. Welke oefeningen je doet, hoef je zelf niet te bepalen. Dat doet je personal trainer voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je concentreren op de oefening en je inspanning!

  De voordelen van fit20 op een rij:

  – Gegarandeerd resultaat
  – Trainen met een personal trainer
  – Omkleden is niet nodig
  – Je maakt een vaste afspraak
  – Trainen kan alleen of samen
  – In alle rust trainen met ultieme focus

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply