Rate this post
 • Werk preventief aan je gezondheid
  Rate this post

  In Nederland zijn we steeds meer bezig met ­gezonder worden. We proberen gezonder te eten, meer te ­bewegen en genoeg rust te nemen. Uiteraard lukt dit niet altijd. Maar wist je ook dat er nog meer ­aspecten kunnen bijdragen aan een goede gezondheid?

  Zorgadviseur Anja van Diest van Personal Touch Van Diest in Hillegom kan jou helpen om jou weer helemaal gezond te krijgen. ‘Als zorgadviseur help ik je met een betere balans, wat bijdraagt aan het zelf­herstellend vermogen van je lichaam. Daarbij richt ik mij op drie dingen: vitaliteit, bijzondere gezond water en Fysische Vaat Therapie.’

  Coach
  ‘Als Zorgadviseur help ik mensen vanuit een ­stressvolle werk- en privéomgeving. Gezondheid, werkdruk en werkstress hangen allemaal met elkaar samen. Het evenwicht bewaren, je gezond en vitaal voelen, zorgt voor meer positieve energie. Daarnaast kun je je beter concentreren en ervaar je meer plezier in je leven.

  Was je groente met bijzonder gezond water
  ‘Bijzonder gezond water is speciaal water wat wordt gezuiverd van schadelijke stoffen. Door middel van een apparaat worden belangrijke mineralen in het water behouden. Dit water is GMO-vrij, boordevol zuurstof én alkalisch. Met een zeer hoge Ph-waarde is dit uitstekend voor je lichaam en geest. Ik adviseer ook om je groente en fruit met dit water te wassen.
  Je kunt direct verschil zien als je een tomaat wast met het bijzondere gezond water of met kraanwater. Ook smaakt het nog eens veel lekkerder. Ik doe deze test tijdens de presentaties.’

  Minder kans op botontkalking
  ‘Verder bied ik ook het gebruik van Fysische Vaat Therapie aan. Door middel van een speciale mat worden de ­microvaten gestimuleerd. Wanneer je twee keer acht minuten op deze mat ligt, zorgt dit voor een betere microvatenbloedcirculatie. Hierdoor heb je een betere toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen in de kleinste haarvaten. Zelf ervaar ik hier veel meer energie door. Ik heb aanleg voor botontkalking en deze kans hierop is nu ook aanzienlijk verkleind. Doordat je bloed zo goed doorstroomt, heb je minder last van verstopte aderen. Ik gebruik de mat zelf voordat ik ga slapen omdat er een slaapprogramma te gebruiken is. Daardoor slaap ik veel dieper, en, voor mij heel belangrijk: ik slaap lekker door!’

  Positieve ervaring
  ‘Ik heb diverse positieve ervaringen met klanten. Eén klant had veel moeite met opstaan door stijve spieren en overdag veel pijn waardoor ze niet veel meer kon doen. Hierdoor kwam haar leven wat stil te liggen. Na gebruik van de mat kon zij weer alle kanten op. Zij heeft haar leven weer terug!’

  Een fijn en leuk leven
  ‘Wat ik zo leuk vind aan mijn werk?’ ‘Ik gun mensen een fijn en leuk leven. Sommige mensen worden beperkt in hun gezondheid waardoor ze niet dat fijne leven hebben. Door mijn kennis en ervaring wil ik deze mensen graag helpen! Daarnaast vind ik het fijn dat ik kan sparren met andere zorgadviseurs van de Personal Touch Nederland. Eens per maand komen we bij elkaar om zaken door te spreken; dat werkt heel prettig.’

  Het gezondheidspakket van Personal Touch Nederland bestaat uit:
  • Verbeteren gezondheid met Fysische Vaat Therapie
  • Bijzonder gezond water
  • Aanvullende voeding

  Ook voor dieren
  ‘Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen en ontwikkelingen. Paarden zijn vaak nerveus en gestrest voor en tijdens wedstrijden en wanneer ze vervoerd worden. Daarom bied ik een paardenmat aan, die over het paard gelegd kan worden. Paarden worden een stuk rustiger als ze deze mat tussen de vijf en vijftien minuten opgelegd krijgen. De mat werkt ook positief als paarden ziek zijn of na een operatie.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply