Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werk zelf mee aan je herstel!
  Rate this post

  Als je getroffen bent door een ernstige ziekte, heeft dat niet alleen lichamelijke gevolgen voor je, maar ook geestelijke. Je lichaam heeft je in de steek gelaten en allerlei emoties komen er bij je los. Hoe ga je om met de hele situatie? Integratieve psychotherapie / hypnotherapie kan jou helpen.

  Hypnotherapie (werken met trance) is een mooie en veilige manier om positieve veranderingen in gang te zetten. Het is een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn, dat heel veel mogelijkheden biedt. De kracht van zowel het onderbewustzijn als het brein wordt vaak onderschat en dat is jammer, want het is heel mooi om er problemen en klachten mee aan te pakken.
  Je blijft je bij hypnotherapie bewust van je omgeving en je kunt altijd onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken. Je hoeft ook niet bang te zijn om niet ‘wakker’ te worden of gedwongen te worden dingen te doen die je niet wil doen. Je houdt zelf de controle.

  Diverse technieken
  Binnen integratieve psychotherapie gebruikt men diverse trancetechnieken, zoals regressie (teruggaan in de tijd), NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), imaginatie, delenwerk en werken met het innerlijk kind. Eventueel aangevuld door andere therapievormen, zoals EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) of RET (Rationeel-emotieve Therapie, een vorm van cognitieve gedragstherapie). Integratieve psychotherapie / hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning van de reguliere en complementaire geneeskunde.

  Benieuwd wat hypnotherapie voor jou kan betekenen? Ik ga graag het gesprek met je aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply